vrienden Grote Kerk Overschie

vrienden logo“Het monumentale gebouw van de Grote Kerk Overschie, gelegen aan de Schie in de karakteristieke Overschiese Dorpsstraat, is voor Overschie mede van gezichtsbepalend belang.”

Bent u ook voorstander van het behoud van de Grote Kerk Overschie en onderschrijft u de cultuurhistorische waarde, help ons dan: om ook in de toekomst te kunnen genieten van dit prachtige gebouw is uw financiële steun noodzakelijk: wordt vriend of lid van de zakenkring!

Vriend worden kan zowel particulier als zakelijk:

Wordt Vriend en geef de Grote Kerk in Overschie toekomst.
NL98 INGB 0009 643839
t.n.v. Stichting Grote Kerk Overschie

De Stichting Grote Kerk Overschie is een ANBI anbi

Als vriend

✓ blijft u op de hoogte van het wel en wee van het kerkgebouw en de daarin georganiseerde activiteiten, bijvoorbeeld via onze nieuwsbrief
✓ geniet u voorrang én korting bij inschrijving op de door onze stichting georganiseerde activiteiten (voor 2016 zijn er o.a. al 4 concerten in voorbereiding)
✓ wordt u uitgenodigd voor speciale vrienden-bijeenkomsten
✓ weet u dat u actief helpt dit monumentale erfgoed met al haar activiteiten en tradities te behouden
✓ bij een minimum bijdrage van € 20,-- krijgt u van ons de exclusieve cd met onze organist Jan Teeuw c.s.